Blodpudding

Kjipe folk vasser rundt i blod og innvoller i den sadistiske smørja «Sabotage».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Etter tjue minutter i selskap med en tatovert Arnold Schwarzenegger og kumpanene hans i «Sabotage» får jeg lyst til å rømme og slutte meg til fiendene deres, den colombianske mafiaen som gir uttrykk for misbilligelse ved å nagle folk fast i taket og trekke ut innvollene deres.

Så glefsende, spyttende, sjarmløse, konstant kranglende, og gjennom kjipe er faktisk spanergruppen han er leder for: seks glinsende tuber med testosteron og proteinpulver som i et tidligere liv var kjent som Terrence Howard, Mireille Enos, Sam Worthington, Joe Manganiello, Josh Holloway og Max Martini.

Sadistisk Periodene da de tar seg gjennom lagre og bygårder der slemmingene gjemmer seg og ikke sier annet enn «clear», føles som friminutter, selv om likvideringene føles påfallende skjematiske, plaskete og blodige, filmet som et slags first person shooter-spill.

Det håndholdte kameraet, det grelle hvite lyset og den tilsynelatende impulsdrevne klippingen skjærer enda mer i øynene i scenene der folk er nødt til å snakke sammen, for å male ut fordums overtramp i sadistisk detalj eller prøve å komme til bunns i filmens forsøk på intrige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer