Blodstenkt ekteskap

Billy Bob Thorntos halssmykke er en beholder med kona Angelina Jolies blod.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Smykke fikk han av kona etter at Thornton malte bilder med eget blod til bryllupsdagen. Men blodet flyter videre: Thornton har skrevet et løfte med blod der han lover å aldri forlate sin kone. Løftet er autorisert av en notarius publicus. Og etter siste bloddråper skal de to gravlegges sammen. Gravplassen var presangen fra Jolie til sin ektemann.

Eks-røyker

Skuespillerekteparet er høyaktuelle på skjermen denne sommeren. Angelina Jolie har premiere som dataspillenes sexsymbol Lara Croft. Thornton er i Cannes sammen med Coen-brødrene der filmen «The Man Who Wasn't There» konkurrerer om de edle palmer. Filmen er lagt til 1949 og er i svart-hvit. Thornton har hovedrollen, og spiller den kjederøykende frisøren som kjeder seg så mye at han må gjøre noe med det. Det var ikke bare på film skuespilleren røykte, men nå er det slutt.

- Jeg ble fryktelig syk og lå på sykehus i to uker med virus i lungene. Legen anbefalte meg å slutte, så det gjorde jeg, sier Thornton til den svenske avisa Aftonbladet.

Skivedebuterer

Eks-røykeren har de siste åra hatt roller i svære Hollywoodproduksjoner. En av dem var Armageddon, en film han angrer på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer