Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bløffet 100 000 nordmenn med rå ungpikesex

Nå lages det bok og film om den oppdikta sexbloggen.

BLOGG BLIR BOK: Bloggeren bak «Flinke piker» har skaffet seg både bok- og filmdeal. Til høsten står hun fram med sin egentlige identitet. Foto: Jo Straube / Dagbladet.
BLOGG BLIR BOK: Bloggeren bak «Flinke piker» har skaffet seg både bok- og filmdeal. Til høsten står hun fram med sin egentlige identitet. Foto: Jo Straube / Dagbladet. Vis mer

Skribenten bak bloggen «Flinke piker» lurte 100 000 nordmenn til å tro på de drøye sexfortellingene til tre frivole, men oppdiktede jenter i et kollektiv i Oslo.

Nå blir 29-åringens historie bok, og når den gis ut på Cappelen Damm til høsten skal hun stå fram med fullt navn. Hun har også solgt filmrettighetene til den kommende boka.

Oppdiktet Det var som de unge Oslo-jentene «Linnéa», «Emma» og «Chantal» hun blogget historier om sex i de fleste former, gikk til topps på blogglista og fikk mye oppmerksomhet i norsk presse. Hun opplevde også at Kronprinsparet fulgte henne på Twitter.

For snart et halvt år siden kunne Dagbladet avsløre at «Linnéa», «Emma» og «Chantal» var oppdiktet.

-  Jeg satt jo bare i stua, drakk vin, kjederøyket, lærte meg html og levde meg inn i livene til tre unge vestkantjenter. Boka handler om mine erfaringer, fra jeg er en trøblete 12-åring og oppdager hva elektriske tannbørster duger til, til jeg dopet og sint slår ned en voldtektsmann da jeg er 14, til jeg plutselig er en etablert 29-åring som ikke har orket sex på flere uker, sier hun til Dagbladet.

- Noen svin - Her har jeg gått hele livet og ventet på å bli voksen, selvsikker og kåt, og så er det visst helt rævva å nærme seg 30. Det handler boka om. Blogginnleggene på «Flinke piker» var ofte basert på mine egne erfaringer, så de mest trofaste leserne vil garantert kjenne igjen enkelte historier, sier den 28 år gamle skribenten til Dagbladet.

- Hva kan du si om filmprosjektet? Hvem skal lage filmen?

- Det jeg foreløpig kan si om filmen, er at jeg synes det er utrolig gøy at noen vil lage film om tre flinke piker ikke orker å være flinke mer. Jeg håper og tror at både boka og filmen kan vise at jenter er - bevisst og ubevisst - noen svin, vi også, selv om vi ikke alltid prater høyt om det, sier hun.

Gruer og gleder seg På det meste hadde «Flinke piker» 100 000 lesere, men foreløpig er det svært få som vet hvem skribenten egentlig er.

- Jeg er kjempestolt av at en fiktiv blogg fenget slik, men jeg både gruer og gleder meg til å stå fram. Jeg blottlegger tross alt hele meg og alle jeg har ligget med, og jeg er forberedt på søksmål - eller i beste fall sletting på Facebook - fra forsmådde ekskjærester, sier hun.

- Generelt gleder jeg meg til å fortelle om hvor jævlig kjipt — og fint — det er å å være jente og finne ut av sin egen seksualitet, for det var pokker ikke lett å være tenåring på 90-tallet, da du ikke bare kunne google noe og få vite at hår i rumpa er helt normalt. Jeg kan godt gi tenåringsangst og dårlig sex et ansikt utad, jeg. Jeg vil bare at jenter skal slutte å være så jævlig flinke.

SEXBLOGG: Bloggen Flinke piker fascinerte tusenvis av lesere med sine skildringer av sexlivet til tre unge Oslo-jenter. Ved nyttår avslørte skribenten bak at «Linnéa», «Emma» og «Chantal» og deres historier er oppdiktet. FAKSIMILE: FLINKEPIKER.ORG
SEXBLOGG: Bloggen Flinke piker fascinerte tusenvis av lesere med sine skildringer av sexlivet til tre unge Oslo-jenter. Ved nyttår avslørte skribenten bak at «Linnéa», «Emma» og «Chantal» og deres historier er oppdiktet. FAKSIMILE: FLINKEPIKER.ORG Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media