Blogger avslører flom av nye superhelt-filmer

Nå skal Marvel få ordentlig konkurranse.

STORE FORVENTNINGER: Med unntak av Batman-trilogien til Christopher Nolan har ikke Warner fått ordentlig dreis på sin superheltsatsing. Nå er imidlertid selskapets omfattende planer, som avrundes med «Justice League» i 2017, avslørt. FOTO: DC COMICS
STORE FORVENTNINGER: Med unntak av Batman-trilogien til Christopher Nolan har ikke Warner fått ordentlig dreis på sin superheltsatsing. Nå er imidlertid selskapets omfattende planer, som avrundes med «Justice League» i 2017, avslørt. FOTO: DC COMICS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Marvels evne til å skape et sammenhengende filmatisk univers rundt sine superhelter (Iron Man, Captain America, Thor etc., som alle møtes i «The Avengers») har vært gjenstand for beundring og misunnelse blant konkurrentene.

Ikke minst hos Warner, som forvalter rettighetene til figurene til tegneserieforlaget DC Comics - blant dem Batman, Superman og Wonder Woman.

Nå har nikkifinke.com avslørt detaljer om planene Warner har for å ta opp kampen mot Marvel. Og de er omfattende.

Justice League i 2017 Ifølge nettsiden planlegger Warner og DC Comics til sammen seks filmer i 2016 og 2017. Det hele starter med den tidligere annonserte «Batman V. Superman: Dawn of Justice» i mai 2016, der Ben Afflecks Batman blir presentert for første gang.

Sommeren samme år følger Warner opp med «Shazam», om en superhelt (også kjent som Captain Marvel) som er en Superman-liknende, kappekledd fyr som får superkreftene sine av oldtidens guder.

Deretter er det duket for «Sandman», basert på Neil Gaimans klassiske tegneserie, som skal ha Joseph Gordon-Levitt i hovedrollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer