<strong>STORE FORVENTNINGER:</strong> Med unntak av Batman-trilogien til Christopher Nolan har ikke Warner fått ordentlig dreis på sin superheltsatsing. Nå er imidlertid selskapets omfattende planer, som avrundes med «Justice League» i 2017, avslørt. FOTO: DC COMICS
STORE FORVENTNINGER: Med unntak av Batman-trilogien til Christopher Nolan har ikke Warner fått ordentlig dreis på sin superheltsatsing. Nå er imidlertid selskapets omfattende planer, som avrundes med «Justice League» i 2017, avslørt. FOTO: DC COMICS Vis mer

Blogger avslører flom av nye superhelt-filmer

Nå skal Marvel få ordentlig konkurranse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Marvels evne til å skape et sammenhengende filmatisk univers rundt sine superhelter (Iron Man, Captain America, Thor etc., som alle møtes i «The Avengers») har vært gjenstand for beundring og misunnelse blant konkurrentene.

Ikke minst hos Warner, som forvalter rettighetene til figurene til tegneserieforlaget DC Comics - blant dem Batman, Superman og Wonder Woman.

Nå har nikkifinke.com avslørt detaljer om planene Warner har for å ta opp kampen mot Marvel. Og de er omfattende.

Justice League i 2017 Ifølge nettsiden planlegger Warner og DC Comics til sammen seks filmer i 2016 og 2017. Det hele starter med den tidligere annonserte «Batman V. Superman: Dawn of Justice» i mai 2016, der Ben Afflecks Batman blir presentert for første gang.

Sommeren samme år følger Warner opp med «Shazam», om en superhelt (også kjent som Captain Marvel) som er en Superman-liknende, kappekledd fyr som får superkreftene sine av oldtidens guder.

Deretter er det duket for «Sandman», basert på Neil Gaimans klassiske tegneserie, som skal ha Joseph Gordon-Levitt i hovedrollen.

I juli 2017 kommer det også en egen Wonder Woman-film, etterfulgt av en film med The Flash og Green Lantern sammen, før det hele altså rundes av med «Justice League» der karakterene fra DC-universet møtes. Sistnevnte skal også regisseres av Zack Snyder.

Blogger slår til igjen Warners grandiose planer skulle egentlig offentliggjøres under sommerens Comic-Con i San Diego, men nå har altså Nikki Finke kommet selskapet i forkjøpet.

Journalisten og bloggeren har selv en interessant forhistorie i Hollywood.

I 2006 startet hun opp nettsida Deadline, som kjapt ble en kjempesuksess, og i 2009 kjøpte PMC Media selskapet hennes for 10 millioner dollar. Finke hadde en egen evne til å skaffe seg eksklusive nyheter, pumpet ut i frenetisk fart — og selv om hun ble anklaget for å benytte virkemidler som frykt og utpressing for å sikre seg sakene sine var det åpenbart at det fungerte.

Men i fjor skar det seg mellom henne og PMC-eier Jay Penske. Så nå har hun gått hen og skaffet seg et nytt nettsted, nikkifinke.com, som hun driver fra leiligheten der hun bor sammen med katten sin. Nyheten om DC-filmene, som er sitert i de fleste filmmediene i verden i dag, er den første saken Finke har skrevet på sin nye webside.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer