«Bloggerne»-profilen: - Har aldri tjent en krone på blogging

Nå jobber Suzanne Aabel som kantinemedarbeider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er en grunn til at jeg står på kjøkken: Jeg har aldri tjent én krone på å blogge. Men jeg er veldig glad i reality-tv, så da jeg fikk tilbud om å være med, ville jeg gjerne det, sier Suzanne Aabel til Espen Thoresen og Kristopher Schau i ukas avsnitt av podcasten «Alt du sier er feil, Espen».

Aabel har vært en av bloggerne i TV 2s programserie «Bloggerne» gjennom hittil tre sesonger, og har også vært spaltist i Dagbladet.

I den timeslange podcast-praten er de tre innom blant annet temaer som «Bloggerne»-profilens tidligere rusmisbruk, forhold til jødisk tro og tidligere jobb som kjendisjournalist.

I løpet av intervjuet forteller Aabel også om sin nye arbeidshverdag etter at hun har tatt seg jobb på en bedriftskantine.

Hør hele podcasten øverst i artikkelen.

Fire jobber Aabel forteller at hun for tida holder seg med fire jobber: Som frilansjournalist for henholdsvis Kvinneguiden og Foreldre.no, og som kantinemedarbeider og foredragsholder/debattdeltaker.

Selve bloggvirksomheten mener Aabel altså ikke har vært særlig lukrativ, for å si det mildt. Overfor Dagbladet utdyper hun:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer