Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Blottet seg for Carola

- Hva synes du?, sa mannen og skjøt fram underlivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var under et intervju med den svenske avisen Aftonbladet en ukjent mann blottet seg for sangstjernen i går kveld.

Kun iført en minimal tangatruse greide en førtiårig mann å snike seg ut av solariet og forbi Carolas sikkerhetsvakter. Episoden inntraff i treningsstuidoet på SAS Radisson-hotellet i Gøteborg der hun ladet opp til den svenske Grand Prix-finalen.

- Hva synes du om trusene mine, spurte mannen da han var et par meter unna sangstjernen.

Carola rykket tilbake, og forflyttet seg til en annen del av lokalet. Personalet ble tilkalt, og de kjente raskt igjen blotteren.

Han har flere ganger blottet seg for hotellets personale.

Men mannen nektet å gå. Han ville gi Carola en papirlapp. Den viste seg å være et kopi av en avisartikkel fra åttitallet, der blotteren var intervjuet. På den tiden skrev han sanger, spilte i band, og prøvde uten hell å bli med i Melodi Grand Prix.

Carola skal ha tatt hendelsen med fatning. Hun har tidligere opplevd å bli truet av fans.

- Jeg må alltid være forberedt på å møte sånne typer. De finnes overalt. Jeg er ganske vant til at sånne ting skjer, sier hun til Aftonbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!