KONKURS: Samtlige i bandet Blue, forutenom Lee Ryan, er tidligere gått konkurs. Nå har imidlertid også Lee Ryan gått konkurs. F.v: Simon Webbe, Dunjan James, Antony Costa og Lee Ryan. Foto: NTB Scanpix
KONKURS: Samtlige i bandet Blue, forutenom Lee Ryan, er tidligere gått konkurs. Nå har imidlertid også Lee Ryan gått konkurs. F.v: Simon Webbe, Dunjan James, Antony Costa og Lee Ryan. Foto: NTB ScanpixVis mer

Blue-stjerna den fjerde i bandet som har gått konkurs

- Har forsøkt å håndtere sine økonomiske forpliktelser.

(Dagbladet): Lee Ryan i det engelske boybandet Blue er gått konkurs, ifølge The Guardian.

- Lee har forsøkt å håndtere sine økonomiske forpliktelser gjennom åra etter beste evne, men er nå gått konkurs, sier en representant for Ryan til avisa.

Alle slått konkurs Ettersom de tre andre medlemmene i bandet, Duncan James, Antony Costa og Simon Webbe tidligere har gått konkurs, betyr det at samtlige av gutta i boybandet har stått overfor samme skjebne.

Gruppa hadde ekstremt mye suksess da de først kom ut med sitt første album i 2001. De siste åra har de imidlertid slitt med å nå de store høydene karrieremessig.

Gjorde comeback I 2011 gjorde de blant annet comeback for å representere Storbritannia i Eurovision-finalen, hvor de til slutt endte på en 11. plass.

Om sin egen deltakelse og comeback, fortalte Blue at tiårsjubileet var grunnen til at de bestemte seg for å delta akkurat da.

- BBC tok kontakt med oss, fordi de visste vi jobbet med et album. Vi tenkte at det ikke er noen bedre plattform for å vise alle at vi er tilbake i Europa.

- Det er en kjempebra konkurranse, som ses av 125 millioner mennesker. Det er ikke ofte vi får sjansen til å nå så mange mennesker på en gang, sier Simon Webbe.