Blues og soul - sammen for 007

Alicia Keys og Jack White skal samarbeide om tidenes første Bond-duett.

(Dagbladet.no): Først var det Amy Winehouse, så Leona Lewis, Beyoncé, The Last Shadow Puppets og Duffy.

Ryktene har florert, men i dag melder The Guardian at det er bekreftet hvem som skal få æren av å levere temamelodien til den kommende Bond-filmen «Quantum Of Solace».


Og det blir en duett - Bond-historiens første såndanne - ved Alicia Keys og Jack White.

Keys har flere ganger uttrykt ønske om et samarbeid med bluesrevivalistene i The White Stripes.

- De er veldig rå, kuttet ned til beinet. Trommer og gitar. Jeg tror det å kombinere den stilen med min, som allerede har noe rått ved seg, og stemmen min, jeg tror vi kunne gjort noe veldig interessant i grenselandet mellom rock og soul, blues og følelser, sa Alicia Keys til Rolling Stone tidligere i år, og la til at hun og White hadde pratet løst om dette.


Nå blir samarbeidet en realitet. Jack White skal skrive og produsere låten «Another Way To Die» som han altså skal framføre sammen med soulstjerna Alicia Keys.

Filmmusikken gis ut i slutten av oktober, noen få dager før «Quantum Of Solace» blir å se på kino.

SNART I DUETT: Jack White (The White Stripes) og Alicia Keys samarbeider om «Another Way To Die», temamelodien til den kommende Bond-filmen «Quantum Of Solace». Foto: STELLA PICTURES
SNART I DUETT: Jack White (The White Stripes) og Alicia Keys samarbeider om «Another Way To Die», temamelodien til den kommende Bond-filmen «Quantum Of Solace». Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Blues og soul - sammen for 007