Bob Dylan med nytt album

28. august kommer Bob Dylans første album på fem år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det melder plateselskapet hans, Columbia Records.

Ifølge pressebyrået UIP skal lata hete «Modern Times» og bestå av ti sanger. Det blir Dylans 44. album.

Musikkmagasinet Rolling Stone skal ha hørt plata. De beskriver «Ain’t Talkin’» som «Dylans mest kraftfulle episke sistesang noen sinne».

Andre låter bærer titler som «Spirit On The Water», «Working Man’s Blues», «Thunder On The Mountain», «Neddy Moore» og «When The Deal Goes Down». Det melder Gigwise.com.

«Mesterverk»

En gruppe utvalgte journalister fikk ifølge nyhetsbyrået ANB høre utdrag fra albumet i forrige uke. De måtte skrive under på en taushetsklausul om at de ikke skal si eller skrive hva de hørte.

En kilde røper likevel at albumet inneholder «minst tre mesterverk», mens en annen sier at musikken minner om Dylans album «Love & Theft» fra 2001, melder ANB.

- En ny Dylan-plate er en begivenhet. Bob er en sjelden musiker. Hans musikk overgår alle trender og gir gjenklang gjennom alle nivåene i vår kultur. Han fortsetter å være så samtidsorientert og relevant som noen musikkutøver, sa Steve Barnett fra Columbia i en pressemelding mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer