Bob Dylan med tre intimkonserter i Norge

Kommer til høsten.

I FJOR: Sist Bob Dylan spilte i Norge, var det blant annet i Stavern. Til høsten gir Bob imidlertid tre konserter i en mer intim setting i Norge. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
I FJOR: Sist Bob Dylan spilte i Norge, var det blant annet i Stavern. Til høsten gir Bob imidlertid tre konserter i en mer intim setting i Norge. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært mange anledninger til å oppleve His Bobness på scenen i Norge siden han spilte her første gang i 1981, men som regel er det enten på store festivalscener eller i arenaer som Oslo Spektrum Dylan spiller.

I oktober gjør han imidlertid hele tre konserter på rappen i det betraktelig mer intime lokalet som utgjør Oslo Konserthus, med sine godt under 2000 sitteplasser.

- De siste to årene har Dylan spilt mye i teatere og betraktelig mindre lokaler enn han har gjort tidligere. Det er tydelig at han trives i intime rammer, og det blir fantastisk å se ham i konserthuset, sier Dylan-ekspert Johnny Borgan, som per i dag har sett rockelegenden live 132 ganger, sist i Beacon Theatre i New York i vinter.

- Siden Dylan aldri opptrer med storskjerm eller bryr seg med å lage noe sceneshow av noe slag, er det også en vesentlig mer givende opplevelse for publikum å komme tett på mannen. Hvor venstrebeinet hans beveger seg er gjerne det viktigste å følge med på, sier Borgan.

- Skjønt, i løpet av to dager i 2009 så jeg ham både i et lokale som tok 1200, og i O2-arenaen i London som tar 20 000. Og det var den store konserten som var best. Så man vet aldri, sier eksperten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer