<strong>HOLDT KJEFT:</strong> Som ventet kommenterte ikke Bob Dylan litteraturprisen da han sto på scenen i Las vegas i går kveld. Foto: NTB Scanpix
HOLDT KJEFT: Som ventet kommenterte ikke Bob Dylan litteraturprisen da han sto på scenen i Las vegas i går kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bob Dylan nevnte ikke nobelprisen fra scenen

Sa ingen ting da han holdt konsert i Las Vegas i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Under den halvannen time lange konserten spilte han flere kjente låter, og spesielt sekstitallsvisa «Blowin' in the Wind» utløste entusiastisk respons fra publikum.

Rockpoeten fokuserte ene og alene på å fremføre musikken sin, og han nevnte ikke den prestisjetunge nobelprisen han ble tildelt tidligere på dagen.

Dylan gir sjelden intervjuer eller kommenterer priser. Noen tenkte likevel at han kanskje kom til å si noen ord om hyllesten fra Svenska Akademien mens han sto på scenen torsdag kveld.

Tildelingen kom som en stor overraskelse for mange.

Det er første gang i Nobels litteraturpris' 115 år lange historie at prisen går til en musiker. Dylan hylles for å ha fornyet både poesien og populærmusikken, og for å ha bygget bro mellom dem.

Dylan er ute på det han kaller «en evigvarende turné» og skal også stå på scenen under Desert Trip Indio-festivalen i California fredag kveld.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer