MOTVILLIG VINNER: Over en uke etter at Bob Dylan ble annonsert som vinner av Nobelprisen i litteratur, har ikke rockelegenden kommentert prisen offentlig. Nå har han også fjernet en oppføring om Nobelprisen fra hjemmesida si. Foto: Ki Price / Reuters / NTB Scanpix
MOTVILLIG VINNER: Over en uke etter at Bob Dylan ble annonsert som vinner av Nobelprisen i litteratur, har ikke rockelegenden kommentert prisen offentlig. Nå har han også fjernet en oppføring om Nobelprisen fra hjemmesida si. Foto: Ki Price / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Nobelprisen i litteratur til Bob Dylan

Bob Dylan slettet Nobel-oppføring på hjemmesiden

Bob Dylan har ennå ikke kommentert tildelingen av Nobels litteraturpris, bortsett fra å nevne det på sin hjemmeside. Fredag ble også dette slettet.

«Vinner av Nobelprisen i litteratur» sto det tidligere i uka å lese på Bob Dylans hjemmeside , under en omtale av boka «The Lyrics: 1961-2012».

Fredag ble oppføringen imidlertid fjernet, noe som ifølge Aftonbladet skal ha skjedd på ordre fra Dylan selv.

Svenskene tviler nå stadig mer på seg nå om Bob Dylan vil komme til Stockholm for å motta prisen den 10. desember, og Svenska Akademien har uttalt at de tar høyde for at 75-åringen ikke vil dukke opp.

(NTB)