Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

bob hund gjenforenes

Spiller i Stockholm 1. september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De har ikke spilt sammen siden en konsert i Karlstad for snart tre år siden.

Nå skal bandet med det heidundrende uforutsigbare sceneshowet og de nær-uforståelige skånske tekstene rocke Stockholm, nærmere bestemt de nye lokalene til rockeklubben Debaser Medis på Medborgarplatsen på Södermalm.

- Vi slår stolt opp dørene med «buller och bång», skriver klubben, og vi tror det betyr noe stas.

bob hund ble til i Stockholm for 15 år siden. Omtrent et halvt år senere var besetningen slik den skal være også 1. september.

Utgangsfilosofien var at «de spiller musikk fordi hverdagen ikke strekker til». Bandet gjorde hverdagen, i hvert fall de hverdagene de spilte konsert, til en fest.

De har spilt mer enn 300 konserter i Skandinavia, men har også gjestet USA og andre utland.

- Hva kommer sangeren Thomas Öberg til å finne på 1. september? Det vet man aldri. Det blir i hvert fall litt gammelt og litt nytt, skriver manager Marcus Törncrantz i en pressemelding.

- Vi har bare fått vite at det er «gjenforeningskonsert» i Stockholm 1. september, men har spurt labelen om det blir mer moro, forteller bob hunds norske distributør, Tuba Records, til Dagbladet.no.

PUBLIKUMSFAVORITTER:bob hund spiller i Frognerparken under Norwegian Wood i 2002, da de var aktuelle med samleren «bob hund - 10 år bakåt & 100 år framåt». Foto: ALEKSANDER NORDAHL
PUBLIKUMSFAVORITTER:bob hund spiller i Frognerparken under Norwegian Wood i 2002, da de var aktuelle med samleren «bob hund - 10 år bakåt & 100 år framåt». Foto: ALEKSANDER NORDAHL Vis mer