bob hund til badet

Norwegian Wood har lansert flere band til festivalen i juni.

Tidligere i vår ble det klart at det amerikanske kunstrockbandet Tool skal spille på årets Norwegian Wood. Tool spiller lørdag 15. juni, men allerde fredag kveld er festivalen i gang. Da står Faithless og norske Jaga Jazzist på scenen i Frognerbadet.

Det er også klart at norske Gluecifer og svenske bob hund skal spille på henholdsvis lørdag og søndag. Resten av festivalprogrammet er ikke klart ennå.

I fjor ble 11 000 tilskuere lokket til helgefestivalen i Oslo, og med tanke på de artistene som nå er klare bør ikke målsetningen ligge særlig under det. I november spilte Faithless for 5200 fans i et utsolgt Oslo Spektrum og Tool og Gluecifer har store publikumsmasser i Norge. bob hund, som spilte på Norwegian Wood i 2000, ser heller ikke ut til å gå av moten.

  • Faithless har også spilt i badet tidligere. Det skjedde i 1999.
ENERGI: Vokalist Thomas Öberg og resten av bob hund kommer tilbake til Norwegian Wood i juni. Sist gang de var der var i 2000.
NORGESVENNER: Faithless er mye i Norge og står på scenen her igjen fredag 14. juni. Det blir andre gangen de gjester Norwegian Wood.