Bob på sjekker'n

Bob Dylan forsøkte å sjekke opp dama på bildet i 1964. Avslør hvem hun er, vinn premier!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvem prøvde Bob Dylan å sjekke opp med et dikt på plata si «Another Side of Bob Dylan»?

Delta også i gårsdagens Dylan-konkurranse, fristen for å svare er fredag 24.00. Klarer du begge spørsmålene fordobler du dine vinnersjanser! Svarene kan du sende inn på mail

Forsøkte et gammelt sjekketriks

- Bob flørtet med alle damene han møtte, skriver Dylan-biograf Howard Sounes. Dylans sanger forteller også en hel del om disse damene.

I 1964 fantes en fransk visesangerinne, svært vakker og svært populær. Hun var den mest fotograferte kvinnelige popstjernen før Madonna. Damen hadde en stor hit som vi ikke kan avsløre navnet på. Sånt noe imponerte nok Bob.

I 1964 ga han ut plata «Another Side of Bob Dylan». På platecoveret finner du et dikt som Dylan har skrevet. Diktet er skrevet til sangerinnen vi vil ha navnet på, som et forsøk på å sjekke henne opp. Dylan tok altså dikt-sjekketrikset, velkjent og vellykket for trenede sjekkere. Diktet skal likevel ikke ha gitt suksess.

Vet du hvem damen er?

Send inn ditt svar til oss på mail nett.spesial@dagbladet.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer