Boblende favoritter

Charmed-jentene bobler over av selvtillit. Hos bookmakerselskapene kniver trioen om topplasseringen under lørdagens EuroSong-finale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi bobler av overskudd, men er avslappet til hele EuroSong-sirkuset. Kunsten er å ta en dag av gangen, sier Oddrun, Monica og Hanne.

Stockholm er ingen by, men en samling holmer og skjær - nærmere bestemt 24000. Dagbladet tok med jentene på Skeppsholmen, som ligger mellom Djurgården og Gamla Stan.

Men regien var det jentene selv som tok.

Mens Oddrun Valestrand (26) vurderer å hoppe i det tvilsomme brakkvannet fra Østersjøen, plukker Monica Nygård (26) opp en frika sykkel uten luft i bakhjulet - sannsynligvis stjålet. Hanne Haugsand (25), som egentlig er designer, interesserer seg for den hjemmeutsmykkede, slitne tohjulingen.

Favoritter

- Kom igjen jenter, nå skal vi sykle. Men vær forsiktig, jeg har ikke tenkt å bade, sier Monica.

Charmed-jentene soler seg i Stockholm, i dobbelt forstand. For vinden blåser deres vei, hvis vi skal tro de forskjellige bookmakerne. Gibraltar-registrerte stanjames.com har Charmed som nummer én med 5/1 i odds foran Irland og Estland. Australske centrebet.com har Estland, Irland og Norge på de tre første plassene og engelske williamhill.co.im /har Estland foran Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer