Bojer, Johan

Bibliografi:

  • Unge tanker (roman, utgitt under navnet Johan K. Hansson) 1893
  • En Moder (skuespill), Helga (roman), Gravholmen(skuespill) 1895
  • Et folketog (roman) 1896
  • Olav den hellige (skuespill) På kirkevei (eventyr) 1897
  • Rørfløytene (eventyr) 1898
  • Den evige krig (roman) 1899
  • Moder Lea (roman) 1900
  • Gamle historier (folkeeventyr) 1901
  • En pilgrimsgang (roman) Theodora (skuespill) 1902
  • Troens makt (roman) 1903
  • Brutus (skuespill) 1904 Hvite fugler (eventyr)
  • Vårt rike (roman) 1908
  • Troens makt (dramatisering av romanen) Kjærlighetens øyne (skuespill) 1910
  • Liv (roman) 1911
  • Maria Walewska (skuespill, omskrevet og nyutgitt i 1932) 1913
  • Fangen som sang (roman) 1913
  • Den franske fane (artikler) Sigurd Brå (skuespill) Den store hunger (roman) 1916
  • Samlede romaner i fire bind Verdens ansikt (roman) 1917
  • Dyrendal (roman) 1919
  • Stille vær (fortellinger) 1920
  • Den siste viking (roman) 1921
  • Vår egen stamme (roman) 1924
  • Det nye tempel (roman) (Samlede romaner i åtte bind) 1927
  • Folk ved sjøen (roman) 1929
  • Mens årene går (roman) 1931
  • Maria Walewska (skuespill, opprinnelig skrevet i 1913) Ei mor (nynorsk utgave av «En moder» 1932
  • Huset og havet (roman) 1933
  • Dagen og natten (roman) 1935
  • Kongens karer (roman) 1938
  • Gård og grend (fortellinger) 1939
  • Hustruen (skuespill) 1941
  • Læregutt (selvbiografi, del 1) Samlede romaner i fem bind 1942
  • Svenn (selvbiografi, del 2) 1946
  • Skyld (roman) 1948
  • Lov og liv (roman) 1952
  • Fjell og fjære (fortellinger) 1958
  • Glimt og gleder (Artikler, taler, minner. Utgitt etter hans død) 1960