Bok for moteslaver

«Bra skrevet av Hege Duckert! Disse mote«ekspertene» trenger å jekkes ned litt :)

jon-a

«Ikke skriv bøker, slik at overfladiskheten din avsløres...

Eviatar Banay«Jeg ler av de stakkarslige, patetiske menneskene... er det virkelig mulig å være så forbasket overfladiske? Skam dere...

Latter«He-he-he, dette er til å le av, «innestemme» og tannkjøtt? Norske kvinner har vel litt større problemer enn det? De kan jo slutte å bruke allværsjakker først, og kanskje sko, vesker, klær etc. som passer til hverandre? Og så er det jo litt hyggelig med mennesker som møter blikket ditt, finnes det én kvinne i Norge som gjør det? Og så kan de jo kanskje slutte å vokte på hvert ord man sier i tilfelle det skulle være noe politisk ukorrekt? Som en start liksom?

Avisleser«Norges tre mest uintelligente,overfladiske & ukarismatiske personer har kommet sammen og skrevet dette mesterverket av en bok... Fantastisk!

MMM«Så jævlig politisk korrekte alle skal være da, he-he, sikkert at dere ikke bryr dere? Ti spenn på at halvparten allerede har ført denne opp på ønskelista til jul.

Aquilotti«Tror nok de aller fleste her står for det de skriver her jeg! Det er en ganske stor andel som faktisk synes sånt er tøys og fjas, selv om du kanskje ikke vanker i slike miljøer.

Nei, nå drar jeg påmeg feltbuksa, islenderen og allværsjakka og kommer meg ut i solen. Må trekke litt frisk luft, uten høyhæla sko

Anja