Boka om datterens selvmord ble bestselger

Olav Gunnar Ballo vil hjelpe andre.

BOK OM SELVMORDET: Olav Gunnar Ballo mener en personlighetstest fra Scientologikirken var den utløsende årsaken til at datteren Kaja (20) tok sitt eget liv. Foto: LARS EIVIND BONES
BOK OM SELVMORDET: Olav Gunnar Ballo mener en personlighetstest fra Scientologikirken var den utløsende årsaken til at datteren Kaja (20) tok sitt eget liv. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Boka «Kaja 1998-2008» går nemlig rett inn på andreplass på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur i uke 17.

- Jeg håper historien om Kaja kan hjelpe andre, og hindre at noen må gjennom det samme som oss, sa Ballo til Magasinet da boka ble lansert.

Skylder på testen 29. mars 2008 fikk han vite at datteren Kaja hadde tatt sitt eget liv i Nice. Få timer før hadde hun tatt en omfattende personlighetstest i Scientologikirken.

Ballo-familien mener at datterens selvmord skyldes den knusende dommen hun fikk i personlighetstesten.

- Jeg kan ikke finne et annet svar enn at den direkte utløsende årsaken til at Kaja tok sitt eget liv, er møtet med scientologene, sa Ballo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer