Boka om Sjonkel Rolf er utsolgt

Trond Kirkvaags biografi nummer én på Boklista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I «Kom ikke nærmere. Jeg og far» skriver Trond Kirkvaag om det problematiske forholdet til faren Rolf Kirkvaag. Boka skulle opprinnelig lanseres i september, men etter stor forhåndsinteresse ble lanseringen framskyndet.

Nå, en drøy uke etter lanseringen, er boka nummer én på boklista for generell litteratur, og førsteopplaget på 5000 eksemplarer er utsolgt.

Et nytt opplag på 8000 eksemplarer er imidlertid allerede på vei til bokhandlene, opplyser Rasa Ziburkute i forlaget NRK Aktivum til Dagbladet.no.

God uke for Langeland

«I boka framstår Rolf Kirkvaag som uinteressert, autoritær, på sitt verste tyrannisk - blottet for evne til empati og kjærlighet,» skriver Dagbladets anmelder Kåre Bulie.

Han mener Trond Kirkvaag har skrevet en kjendisbok det er verdt å lese, og her kan du lese hva andre bokanmeldere mener om boka.

Henrik Langeland er eneste nykommer på lista for skjønnlitteratur med romanen «Francis Meyers lidenskap». Etter en heidundranes lanseringsfest forrige mandag, der en rekke kjendiser dramatiserte scener fra manuset, går boka inn på sjetteplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer