Bokkjøperne vil ha Seierstads historier fra Russland

God debut på Boklista.

(Dagbladet.no): At han fikk Bokhandlerprisen har fornyet interessen for Jo Nesbø og hans roman «Snømannen», som i uke 47 klatrer til andreplass på boklista for skjønnlitteratur.

Lista har ellers bare én ny tittel den uka, Marit Nicolaysens «Svein og rotta feirer jul på landet», som legger seg på en forsiktig 15. plass.

Åsne Seierstads beretning fra Russland og Tsjetsjenia, «De krenkede», går samme uke inn på fjerdeplass på lista for generell litteratur, der «Værdagbok 2008» av Lars Lygrell er den eneste andre nye tittelen.

«Bienes hemmelige liv» av Sue Monk Kidd, «Mors og fars historie» av Edvard Hoem og «Pilegrimsreisen» av Paulo Coelho gjør tilbakekomst på pocketlista, som for øvrig ikke har en eneste ny tittel.

Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: Ark Bokhandel (86 butikker), Libris (100 av 136 butikker), Notabene (124 butikker), Norli (68 butikker), Fri Bokhandel (19 av 147 butikker), Tanum Karl Johan, og Haugen Bok. Bokdata fra Den norske Bokdatabasen AS.

LES OGSÅ:

DRO TILBAKE TIL RUSSLAND: - Tsjetsjenia er den konflikten som har brent seg mest fast i meg, sier Seierstad om hvorfor hun ville skrive bok om konflikten hun mener media glemte. Foto: AGNETE BRUN
DRO TILBAKE TIL RUSSLAND: - Tsjetsjenia er den konflikten som har brent seg mest fast i meg, sier Seierstad om hvorfor hun ville skrive bok om konflikten hun mener media glemte. Foto: AGNETE BRUN Vis mer
INN PÅ LISTA: Marit Nicolaysen og hennes nyeste bok om Svein og rotta.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 668318932


Varnish cache server