Boksommeren er her!

Alle snakker om bokhøsten, men det er om sommeren vi har god tid til å lese. Delta i litteraturkonkurransen og vinn bøker!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du vinne bøker til sommerkveldene og soldagene på stranda. Alt du trenger å gjøre er å svare på de seks spørsmålene i litteraturquizen vår.

Synes du spørsmålene er for vanskelige, kan du lete etter svarene på Dagbladet.no/litteratur, der du finner litteraturnyheter og andre store ressurser som anmeldelser, forfattersider, boktips og oversikt over Norges mest solgte bøker.

Går du med en lyriker i magen, kan du sende inn diktet ditt til Diktkammeret. Her kan du også lære hvordan man skriver dikt av lyriker Helge Torvunds diktleksjoner.

Ønsker du boktips eller har du andre spørsmål, kan du sende ut et spørsmål i litteraturforumet vårt. Men vil du vinne en ny bok til sommerdagenes slaraffenliv, må du delta i litteraturquizen! Lykke til!

GOD LESETID: Sommeren er her, og leselysten likeså. På Dagbladet.no/litteratur kan du vinne sommerlektyre, alt du trenger er å svare riktig på seks spørsmål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer