Bolig til alle løslatte

«Alle mennesker har et ansvar for sitt eget liv. Vi har et forskjellig utgangspunkt, men det er ikke en unnskyldning, bare en forklaring. Hvis folk ikke viser vilje til forbedring er det bare å låse dem inn for godt. Jeg er lei av at alike får gå rundt og ødelegge livene til lovlydige folk. Det må bli slutt på å sy puter under armene på kjeltringene.

Arnt

«Hvem vil du møtt på gata – en som har sittet inne og blitt dårlig behandla og fått null ettervern? Hva slags liv tror du han da lever? Ser du ikke at dette er en ond sirkel? Det handler ikke om å sy puter, men om å rehabilitere!

Lise«Det ser ut til at den dagen en går av med pensjon så får man gjøre et eller annet kriminelt og dermed sikre alderdommen ved rolig å vente på og bli tatt på fersken. Nå skal det virkelig bli lønnsomt å være kjeltring.

JamboH«Ja. Videregående utdanning og rusbehandling er virkelig noe å se frem til når man trer ut av arbeidslivet. Og å få leie en kommunal leilighet. Flotte greier. Blir sikkert mange flere gamliser som blir kjeltringer av slike fremtidsutsikter.

Sir Alex jr««Kriminelle» er ikke en ensartet gruppe, med bare en tanke i hodet, å begå lovbrudd. Hele samfunnet hadde vært tjent med at fengselsinnsatte fikk hjelp under soningen til å endre livet sitt. Da tenker jeg spesielt på de med rusproblemer, psykiske lidelser og lærevansker. Alle kjenner vi vel en som har kommet skjevt ut her i livet, som likevel er en ok person og fortjener en ny sjanse.

Ungdum