Bøllete tredjealbum fra Bergens fineste

Razika gjør det de kan best og litt til.

Bøllete tredjealbum fra Bergens fineste
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Det er kort vei mellom høydepunktene på bergensjentene Razika vanskelige tredjeplate. Hendelsesforløpet for en artist med umiddelbar suksess  er ofte at debuten oser av talent, kreativitet og en ungdommelig ureddhet. Oppfølgeren glatter ofte ut de spillemessige skavankene fra første runde og henter kreativ næring fra den innledende oppturen.

Men hva gjør man når man kommer til nummer tre og skal vise at man har flere jokere i ermet? Mange går i fellen og overtenker veivalgmulighetene, ofte med det resultat at de mister seg selv i prosessen.

Holder på stilen Slik er det ikke med disse bergensjentene. Razika fortsetter ufortrødent på samme sti som før, tilsynelatende totalt ubekymret for å gjenta seg selv. Og det er denne nonsjalante holdningen og den tryggheten bandet utviser som gjør «Ut til de andre» til en fryd å høre på.

Visst er det endringer å spore her også, men de er helst av det kosmetiske slaget. Låtene er mer raffinerte, ska-elementene er ikke så langt fremme i miksen, og rutinen er merkbar - det låter krutt av kompet. Det handler om brudd, byturer og nye bekjentskaper, fortalt uten filter og med hjertet utenpå skjorta. Det er morsomt, rørende, freidig og ikke minst veldig fengende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer