Bomann-Larsen, Tor

Bibliografi:

  • Vintertronen (sakprosa) 2006
  • Kongstanken (biografi) 2002
  • Sporet fra ødemarken. Artikler i utvalg 2001
  • Livlegen (roman) 1999
  • Det usynlige blekk - Sigurd Christiansens liv (biografi) 1997
  • Den siste prinsen (bildebok) 1996
  • Roald Amundsen (biografi) 1995
  • Den evige sne (skihistorie) 1993
  • Lille Sonjas store pappa (bildebok) 1993
  • Roalds tur (bildebok) 1992
  • Turen til Nordpolen (bildebok) 1991
  • De fleste har nok med å leve (essay) 1991
  • Adolfs menn (fortellinger) 1990
  • Da det gjaldt (historie) 1990
  • Olavs første skitur (bildebok) 1990
  • Den perfekte politiker (humor) 1989
  • Drama i Bayern (tegneserie) 1987
  • Barneår (dokumentar, Arbeiderpartiet) 1987
  • Fridtjof & Hjalmar (tegneserie) 1986
  • 1905 - duellen på Hesselø (tegneserie) 1985
  • Mari & Kay (tegneserie) 1984-85
  • Dynastiet Willoch - sideblikk (humor m/Andreas Hompland) 1983