Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bommer på toalettet

Kona Sharon installerer urinaler.

(Dagbladet.no): Sharon Osbourne har ifølge Ananova sett seg nødt til å installere urinaler på den store familieeiendommen i Buckinghamshire i England.

Sharon er en meget populær dame i hjemlandet og ble i sommer kåret til rockeverdens førstedame av det amerikanske musikkmagasinet Kerrang!.

Nå er hun altså lei av ektemannens dårlige siktemål og har valgt å gå for en sikrere løsning som gjør at selv den vindskjeve rockeren greier å treffe der han skal uten større problemer.

- Vi er nødt til å ha urinaler overalt fordi Ozzy alltid bommer og det er tiss over hele setet, har hun tidligere uttalt.

Ozzy og hans familie er stjerner i MTV-showet «The Osbournes». Hans toalettuvaner kommer neppe som noe overraskelse på seere som har fulgt hans ustødige og desorienterte vandring omkring i huset.

<B>EN STOR, LYKKELIG TV-FAMILIE: Livet i rampelyset har ikke bare vært enkelt. Nylig fortalte to av Ozzys barn, Jack og Kelly om sitt omfattende <a href=http://www.dagbladet.no/kultur/2004/05/24/398792.html>rusmisbruk</A>.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling