Bon Jovi til Oslo

Ullevaal stadion 18. juni.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere denne måneden dukket Trondheim opp på en turnéliste på nettsidene til Bon Jovi, og trønderne begynte å glede seg til puddelrockfest på Lerkendal. I dag kom imidlertid pressemeldingen som opplyser at det er Ullevaal stadion i Oslo som er åsted for konserten 18. juni neste år.

Konsertarrangør Ståle Bergmann sier til adressa.no at man ikke kom til enighet med RBK-datterselskapet Rosenborg Arena.

Men bookingagent Peer Osmundsvaag i Atomic Agency, som formidler internasjonale liveartister til norske arrangører, skriver i pressemeldingen at landslagsarenaen i hovedstaden er et fordelaktig sted for en konsert av dette formatet.

- Det er en konsertarena med høy komfort. Man har sitteplasser delvis under tak og godt utbygde bar- og toalettfasiliteter, sier han.

Åttitallsbandet Bon Jovi har langt fra mistet grepet om publikum, to tiår etter storhetstida, og har ifølge bookingagenten solgt 3,2 millioner konsertbilletter på denne siden av årtusenskiftet. Det er sju år siden de var i Norge sist, som gjesteartister på Nobelkonserten.

Ullevaal-besøket er en del av bandets "Lost Highway"-turne, på ryggen av deres countryfiserte, tiende album som kom i sommer. Billetter legges ut for salg onsdag 28. november kl. 09:00.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer