Bon Jovi til Oslo

Ullevaal stadion 18. juni.

(Dagbladet.no): Tidligere denne måneden dukket Trondheim opp på en turnéliste på nettsidene til Bon Jovi, og trønderne begynte å glede seg til puddelrockfest på Lerkendal. I dag kom imidlertid pressemeldingen som opplyser at det er Ullevaal stadion i Oslo som er åsted for konserten 18. juni neste år.

Konsertarrangør Ståle Bergmann sier til adressa.no at man ikke kom til enighet med RBK-datterselskapet Rosenborg Arena.

Men bookingagent Peer Osmundsvaag i Atomic Agency, som formidler internasjonale liveartister til norske arrangører, skriver i pressemeldingen at landslagsarenaen i hovedstaden er et fordelaktig sted for en konsert av dette formatet.

- Det er en konsertarena med høy komfort. Man har sitteplasser delvis under tak og godt utbygde bar- og toalettfasiliteter, sier han.

Åttitallsbandet Bon Jovi har langt fra mistet grepet om publikum, to tiår etter storhetstida, og har ifølge bookingagenten solgt 3,2 millioner konsertbilletter på denne siden av årtusenskiftet. Det er sju år siden de var i Norge sist, som gjesteartister på Nobelkonserten.

Ullevaal-besøket er en del av bandets "Lost Highway"-turne, på ryggen av deres countryfiserte, tiende album som kom i sommer. Billetter legges ut for salg onsdag 28. november kl. 09:00.

I forgårs ble det klart at The Police spiller på Valle Hovin 11. juni.

KONSERTSOMMEREN 2008: Vil by på både Police og Bon Jovi, her representert ved gitarist Richie Sambora, vokalist Jon Bon Jovi og tangentmann David Bryan. Foto: SCANPIX
KONSERTSOMMEREN 2008: Vil by på både Police og Bon Jovi, her representert ved gitarist Richie Sambora, vokalist Jon Bon Jovi og tangentmann David Bryan. Foto: SCANPIX Vis mer