Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bond-pike i ny Erik Gustavson film

«Baltic Sea» er tittelen på den nye filmen til regissør Erik Gustavson. Bond-piken Izabella Scorupco fra «Golden Eye» spiller hovedrollen i thrilleren.

Stefan Sauk som spilte Hamilton i «Vendetta» skal ha den andre hovedrollen.

Den nye Gustavson-filmen er en svensk thriller med en prislapp på 25 millioner kroner. Opptakene starter i mai og filmen skal ha premiere allerede i oktober.

Filmen handler om en kvinne som etter et diamantkupp havner i en livsfarlig situasjon på grunn av sin forbindelse med en russisk mafiamann.

- «Baltic Sea» blir en ren kommersiell underholdningsfilm. Dette er imidlertid ikke til hinder for å lage en thriller med «ordentlige» mennesker, med følelser og utvikling i seg, i rollene. Dette skal bli en film nær virkeligheten, sier Gustavson til VG.

Han arbeider nå med avslutningen av storfilmen «Sofies verden». Filmen skal være ferdig til filmfestivalen i Cannes i mai og er allerede solgt til en rekke land i Europa.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media