Bond-piken Madonna

Madonna får ansvaret for å komme opp med den neste Bond-hiten.

Madonna skal både skrive og synge tittelåta til den neste Bond-filmen «Die Another Day», skriver filmselskapet 20th Century Fox i en pressemelding i dag.

- Vi er glade for at Madonna vil skrive og synge låta for den første James Bond-filmen i den nye tusenåret, sier filmens produsenter Michael G. Wilson og Barbara Broccoli.

Hits på rekke og rad

40 år med Bond-filmer har skapt en rekke hits. Blant dem a-has «The Living Daylights, Wings «Live And Let Die, «Goldfinger» og «Diamonds Are Forever» med Shirley Bassey og «The World Is Not Enough» med Garbage. Nå håper folka bak den neste filmen at Madonna kommer opp med nok en stor hit.

- Hun har en utrolig følelse for å skrive og synge musikk til filmer, og vi er stolte over at hun vil bidra med sitt talent, sier den tredje produsenten Anita Camarata.

Erfaren

Gjennom karrieren har Madonna gjort en rekke låter til forskjellige filmer. Den siste store var «Beautiful Stranger» til «Austin Powers: Spionen som spermet meg», en låt hun vant en Grammy for. Andre store hits er «Who's That Girl» fra filmen med samme tittel, «This Used To Be My Playground» fra «A League Of Their Own» og «Into The Groove» fra «Desperately Seeking Susan».

Premiere til høsten

Når tittelåta slippes er usikkert, men «Die Another Day» har premiere i november. Dato for Norges-premieren er ikke satt ennå. Hovedrollene spilles av Pierce Brosnan og Oscar-aktuelle Halle Berry. Filmen regisseres av Lee Tamahori, som har filmer som «En gang var vi krigere» og «Mulholland Falls» på samvittigheten.