Bond slåss mot halvape og farmasøyt

Ny roman i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): På oppfordring fra James Bond-pappa Ian Flemings familie, har den britiske forfatteren Sebastian Faulks skrevet en ny roman om Agent 007, informerer BBC News.

Boka, som har fått tittelen «Devil May Care», skal være skrevet i originalforfatterens umiskjennelige stil.

- Min Bond er Flemings Bond - ikke Connery eller Moore eller Craig, uansett hvor sjarmerende de nå er. Og ja, min Bond drikker og røyker like mye som han alltid har gjort. Den kvinnelige hovedrollen - Bond-dama - har litt mer dybde enn Flemings kvinner, men ikke på bekostning av glamouren, sier Faulks til avisa Telegraph.

Halvt ape

Den britiske avisa Telegraph skriver at handlinga i «Devil May Care» er lagt til 1967 og den kalde krigen. I løpet av historien er James Bond innom Midt-Østen, Paris og London, slik byen framsto i de svingende sekstiåra - med yoga, hippier, marijuana og det som måtte høre til.

Bond har gjennom tidene slåss mot mange merkelige skurker og hans nemesis i «Devil May Care» er intet unntak. Doktor Julius Gorner skal nemlig ha en apearm, med pels og det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer