Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bonde, Heidi

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik ble jeg forfatter:

- Hvordan kunne jeg unngå det, da?

Min beste leseropplevelse:

- Det er umulig for meg å nevne én enkelt. For meg består en leseropplevelse i mangfold og nyanser, og jeg har hatt store leserøyeblikk på mange ulike områder. Opplevelsen avhenger også av hvor i livet man befinner seg.

Litterære forbilder:

- Her må jeg trekke fram H.C. Andersen, hans eventyr var den helt store leseropplevelsen fra barndommen, og de har inspirert meg voldsomt som voksen.

Slik liker jeg å jobbe:

- Jeg skriver alltid når det passer dårligst! Hele tiden tilpasser jeg skrivingen etter familiens behov, derfor er det ikke så enkelte å få til noen faste arbeidstider. Enkelte ganger skriver jeg til jeg er helt utmattet og havner i grøfta, for så å komme meg opp igjen og finne motivasjon til ny innsats.

Mitt forhold til Internett:

- Har jeg brukt det noen gang, tro? Jeg har forstått at det er veldig fint for barn og ungdom når de skal ha stoff til særoppgaver og liknende. Selv kan jeg bare bruke PC som en avansert skrivemaskin. Jeg har et klønete forhold til nyere teknikk - og er akkurat så klønete som barn vil at mødre skal være!

Ellers er jeg veldig glad i, for ikke å si forelsket i, boka. Skal jeg slå opp i et leksikon, foretrekker jeg å holde det i hånda.

Dagbladet :på nettet, 8. april 1999