Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bonk

Eklektisk rockfeiring

CD: Bonk sjarmerte kritikere og fans herfra til Kina med debuten «Western Soul» (2004) og sine påfølgende konserter. Ikke vanskelig å forstå, på oppfølgeren «Bonk Against Nothing» fortsetter kvartetten å hylle rockens ulike drakter. Med kyndige grep avleverer Bonk den ene perlen etter den andre. Om de spiller tung riffbasert rock som i «Fire», utfordrer 70-tallets spacerockere i tittelkuttet, eller er ettertenksomme og jordnære i «Gifted Children», er det hele tiden med faglig dedikasjon, gode ideer og solid håndverk i bunnen. Produsentene Anders Møller (Turbonegro, Euroboys) og Ulf Holand har gitt «Bonk Against Nothing» et luftig og effektivt lydbilde som ivaretar låtenes spontanitet og rastløshet på forbilledlig vis. Bonk hører definitivt hjemme blant norsk rocks mest spennende aktører om dagen. Tommelen opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling