Bonnevie og Persbrandt fortsetter

«Frøken Julie» avlyses heller ikke i kveld.

(Dagbladet.no): Forholdet mellom Maria Bonnevie og Mikael Persbrandt skal ha vært turbulent i lang tid. Ifølge svenske medier skal de to ha gjort det slutt flere ganger de siste årene, men bor nå sammen i Stockholm.

Hvor lenge det varer denne gangen, er derimot høyst usikkert, for i går våknet Bonnevie opp til sjokkbeskjeden om at samboeren hennes venter barn med en annen kvinne.

- Maria kan ikke tilgi sviket, sier en kilde til Aftonbladet, ifølge VG.

Spent stemning

Samboerparet står for tida sammen på scenen i Stockholmsteateret Dramaten, i det sterkt erotiske Strindberg-stykket «Frøken Julie». Stykket er en kjempesuksess i den svenske hovedstaden, og er utsolgt til langt utover vinteren.

Da nyheten om Persbrandts barn sprakk i går, ble det spekulert i om gårsdagens forestilling ville bli avlyst. Det ble den ikke, men stemningen på scenen og i salen var veldig spent.

- Alle hadde fått med seg hva som har skjedd. Det var en veldig spenning i lokalet, sier Aftonbladets anmelder Fredrik Virtanen til VG.Forestillingen vil heller ikke bli avlyst i dag.

- Nei, de spiller i dag og spiller i morgen, forteller Peter Pyk, pressesjef ved Dramaten til Dagbladet.no.

ET UVENTET BARN: Maria Bonnevie skal ha vært totalt uforberedt på at samboeren Mikael Persbrandt venter barn med Sanna Lundell. Her er de to fotografert på Quart-festivalen 2001. Foto: Sveinung Uddu Ystad
ET UVENTET BARN: Maria Bonnevie skal ha vært totalt uforberedt på at samboeren Mikael Persbrandt venter barn med Sanna Lundell. Her er de to fotografert på Quart-festivalen 2001. Foto: Sveinung Uddu Ystad Vis mer

Han ønsker ikke å kommentere saken videre.

- Vi oppfatter jo at det blir skrevet ting. Men jeg har ingenting å si om dette. Jeg er pressesjef ved Dramaten, og det er min jobb, sier han.

- Fuck off

Ettergårsdagens forestilling snek Persbrandt seg ut bakveien. Han ville ikke møte pressen, og skal være knust over måten nyheten har kommet ut på.

- Fuck off, sa han da VG ba om en kommentar.

Heller ikke Bonnevie ønsket å kommentere saken.