Bookingsjefen på Hovefestivalen slutter

Toffen Gunnufsen etablerte både Quart og Hove - nå skal han starte for seg selv.

TAKK FOR SEG: Toffen Gunnufsen var med og etablerte Hovefestivalen i 2007. Nå slutter han, og skal arrangere minifestivaler rundt om kring på Sørlandet med store headlinere. Foto: Anders Grønneberg
TAKK FOR SEG: Toffen Gunnufsen var med og etablerte Hovefestivalen i 2007. Nå slutter han, og skal arrangere minifestivaler rundt om kring på Sørlandet med store headlinere. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Toffen Gunnufsen blir regnet som den viktigste suksessfaktoren til den tidligere Quart-festivalen, og Hovefestivalen. I alle fall kunstnerisk og publikumsmessig.

Nå tar han med seg sitt internasjonale kontaktnett og teft for gode artistbookinger, og starter sitt eget selskap - Toffen Live, skriver VG i dag (artikkel ikke på nett).

- Jeg skal fortsette samarbeidet med Hove. Jeg kommer ikke til å legge inn bud for det den uka de arrangerer sin festival, og vi skal ikke havne i budkrig, sier Gunnufsen til Dagbladet.

Han reiser i morgen tidlig til London for å møte Melvin Benn, eier og øverste sjef for Hove Republic, som driver Hovefestivalen.

- Ikke noe hurlumhei - Det er ikke 100 prosent at jeg kommer til å booke for Hove, men jeg skal møte Melvin. Så får vi se. Det er ikke noe uvennskap eller hurlumhei bak dette, understreker Gunnufsen.

Med produksjonsselskapet Toffen Live er planen å arrangere flere minifestivaler gjennom sommeren på Sørlandet. For eksempel 2-dagersfestivaler med to scener og ti artister. Festivalene skal hete «The Beat Goes On».

- Det skjer ikke så mye på Sørlandet, så vi mener det absolutt er et marked for det, sier Gunnufsen - som blant annet har pekt seg ut Quartfestivalens gamle arena - Odderøya, i tillegg til Ravnedalen i Kristiansand og arenaer i Arendal og Grimstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer