Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Boomkat

Dvask søskenduo.

CD: Hvis Taryn Manning hadde vært norsk tenåring, hadde hun sannsynligvis gått over Miss Sixty-katalogen med markeringstusj. Sammen med broren Kellin har hun nemlig skapt «tøff-i-trynet»-popduoen Boomkat, og de er ikke redde for å sette søkelyset på utagerende «futt og fart»-seksualitet og hul, ungdommelig galskap.

Som en slags hormonrasert blanding av Anastacia og Nelly Furtado synger, rapper, og slår hun et slag for tenåringsopprør à la Beverly Hills 90201. Hun er så feilslått gatesmart og aggressivt nasal at hun sikkert kunne bomme et skikkelig magadrag av sigaretten til Barbra Streisand. Heldigvis holder storebror Kellin en lav figur, han rapper nemlig som et boybandmedlem. «Boomkatalog One» er like interessant som et comeback fra New Kids on the Block. Forresten, Taryn hadde en rolle i «8 Mile», og låten «Wastin' My Time» er på soundtracket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media