Bør norske barn lære mer om Pakistan?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Man bør ha mer undervisning om Tyrkia og Pakistan på norske skoler. Dette viser at vi setter pris på den kunnskapen minoritetsbarna bidrar med.

Athar Ali, til Dagbladet «Hvis det er seks tyrkiske elever i en klasse, så er det en gylden mulighet til å lære alle mer om Tyrkia. Ingen tar skade av å lære mer om andre land.

Basim «Ingen skal tvinges til å lære mer om Pakistan bare fordi det er mange barn i klassen som har besteforeldre derfra. Dette er Norge, og her skal det læres etter norske forhold.

PenNal

«Faktisk tror jeg vi lærte om Tyrkia på skolen. Afrika lært vi om også. Og USA og Tyskland. Vi lærte om mange land. Ei jente hadde en far som kom fra Frankrike. Husker han kom og fortalte om Frankrike en gang. Det syntes vi var spennende.

Tidligere elev

«Vi kan jo øke skoledagen til 18 timer, og lære barna om alle språk og kulturer i hele verden! Tenk så glade alle blir da. Sorry, og ikke for å virke anti-noesomhelst, men dette blir for dumt. Hvis det overordnede målet med tilværelsen din er å klamre deg til pakistansk kultur og språk, så kanskje du burde bo i Pakistan?

Labtoy

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer