Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bør norske barn lære mer om Pakistan?

«Man bør ha mer undervisning om Tyrkia og Pakistan på norske skoler. Dette viser at vi setter pris på den kunnskapen minoritetsbarna bidrar med.

Athar Ali, til Dagbladet «Hvis det er seks tyrkiske elever i en klasse, så er det en gylden mulighet til å lære alle mer om Tyrkia. Ingen tar skade av å lære mer om andre land.

Basim

«Ingen skal tvinges til å lære mer om Pakistan bare fordi det er mange barn i klassen som har besteforeldre derfra. Dette er Norge, og her skal det læres etter norske forhold.

PenNal«Faktisk tror jeg vi lærte om Tyrkia på skolen. Afrika lært vi om også. Og USA og Tyskland. Vi lærte om mange land. Ei jente hadde en far som kom fra Frankrike. Husker han kom og fortalte om Frankrike en gang. Det syntes vi var spennende.

Tidligere elev«Vi kan jo øke skoledagen til 18 timer, og lære barna om alle språk og kulturer i hele verden! Tenk så glade alle blir da. Sorry, og ikke for å virke anti-noesomhelst, men dette blir for dumt. Hvis det overordnede målet med tilværelsen din er å klamre deg til pakistansk kultur og språk, så kanskje du burde bo i Pakistan?

Labtoy«Jeg blir tvunget til å lære nynorsk og tysk. Det er ille nok. Og hvorfor vil dere lære norske elever om selvmordsbombing og kvinneundertrykkelse? Bygger jo bare opp til rasisme.

Fredrik

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media