Bør Rebekka kastes ut?

Både deltakere og seere reagerer sterkt på at Rebekka er tilbake i Big Brother-huset. Hva mener du?

Det var mange som fikk hakeslepp da den første deltakeren som ble stemt ut av huset, Rebekka Østby (27), plutselig kom inn igjen under direktesendinga torsdag 26. april.

Per Morten var den av deltakerne som hadde størst problemer med å svelge overraskelsen. Han ble så forbanna at han vurderte å forlate huset.

Ramsy er avvisende

I dag har Anne Mona reagert på at Ramsy er blitt avvisende. Han vil ikke kose med henne etter at Rebekka kom tilbake. Heller ikke Anette er overbegeistret over utviklingen.

Er det riktig at en deltaker som ikke har vært i huset i hundre dager skal kunne konkurrere om én million kroner? TVNorge har ikke sagt noe om at hun er ute av konkurransen om pengene. Hvorfor prøver de å manipulere den egentlige utviklingen i huset? Det blir vel ikke rettferdig hvis deltakerne kan gå inn og ut? Rebekka har trolig lært så mye i tida hun har vært ute av huset, at hun står langt bedre rustet enn de andre til å vinne.

Hva mener du?

Eller er det helt greit at gamle deltakere blir sendt tilbake? Mange savnet kanskje den litt opprørske jenta med det brede gliset. Og det blir svært spennende å se hva Ramsy kommer til å gjøre nå. Det virker som om han setter Rebekka høyere enn Anne Mona. I så fall kan det ende i et kraftig sjalusidrama.

Hva synes du? Si din mening!