Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Borat får rolle i Burton-film

Spiller mot Johnny Depp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske komikeren Sacha Baron Cohen er ettertraktet etter suksessen med satirefilmen «Borat». Nå skal han spille i Tim Burtons film «Sweeney Todd».

Cohen skal spille Adolfo Pirelli: Barbereren som forsøker å stikke kjepper i hjulet for den morderiske barbereren Todd og hans medhjelper, Mrs. Lovett, melder Variety.

Todd og Mrs. Lovett skal gestaltes av henholdsvis Johnny Depp og Burtons kone, Helena Bonham Carter. Filmen skal ta utgangspunkt i Stephen Sondheims musikal med samme navn, og innspillingen starter i London i februar.

Etter Burton-filmen skal Cohen i gang med innspillingen av «Bruno», som skal handle om enda et av mannens alter ego: Den homofile østerrikske motejournalisten Bruno.

Filmselskapet Dreamworks vil også skumme fløten i kjølvannet av Borat-suksessen, og har satt opp tempoet for å få fart på «Dinner With Schmucks», en ny versjon av den franske filmen «Le Diner de cons», med Cohen i hovedrollen.

(NTB)

LEGGER BORT BORAT: Sacha Baron Cohen får rolle i en kommende Tim Burton-film. Foto: SCANPIX/AP
LEGGER BORT BORAT: Sacha Baron Cohen får rolle i en kommende Tim Burton-film. Foto: SCANPIX/AP Vis mer
Hele Norges coronakart