«Ylvis på holmen med Calle og Magnus»

- Børster støvet av gamlegjengen

Bård og Vegard Ylvisåker er tilbake på skjermen hos TVNorge til høsten.

KJENT TV-KVARTETT: Bård og Vegard Ylvisåker, flankert av Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold (t.v.), melder at de er tilbake på TVNorge til høsten med en ny satsing. Foto: Discovery Networks / TVNorge
KJENT TV-KVARTETT: Bård og Vegard Ylvisåker, flankert av Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold (t.v.), melder at de er tilbake på TVNorge til høsten med en ny satsing. Foto: Discovery Networks / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen år siden Ylvis-brødrene Bård og Vegard sist var på tv med et eget konsept. Nå meldes det at humorprofilene snart er tilbake, og comebacket skjer sammen med makkerne Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen.

TVNorge-satsingen heter «Ylvis på holmen med Calle og Magnus», og har premiere til høsten, informerer pressekontakt Marianne Aambø i Discovery Networks overfor Dagbladet. Det var Kampanje som først omtalte saken.

Tant og fjas

Programdirektør i Discovery, Magnus Vatn, lover seerne rare innslag, sketsjer, absurditeter og konkurranser, og forteller at kvartetten tar enkelte nye grep denne gangen.

- Det blir mye tant, fjas, uforutsigbarhet og moro. De fire har også bestemt seg for å rullere på programlederjobben, noe som kan bli veldig interessant, sier han til Dagbladet.

- Hva er konseptet «på holmen»? Blir det sommer tv på høsten?

- Sist gang de fire gutta var samlet hadde de tilhold i et studio. Denne gangen løsner de på snippen og tar med seg all galskapen utendørs. Om det blir sommer-tv på høsten? Kanskje litt, men det er tryggere å si at det blir Ylvis-TV til høsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer