Bowie fra blå himmel

Hvis David Bowie anstrenger seg et par hakk til, kan Norwegian Wood-konserten i kveld bli en virkelig killer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: (Bergen/Dagbladet): Å få sola i ryggen og rockikonet midt i fleisen er ikke det verste som fins. Til Bergen å være, var været fantastisk. Til Bowie å være, var han helt ålreit. Vi har sett ham bedre, sist på Quart-festivalen for to år siden.

David Bowie var smørblid da han entret scenen.

Varmet opp med fotball

-  Vi vant 3- 0, ropte han ut til publikum, og la ikke skjul på at bandet hadde varmet opp med England- Sveits på hotellrommet.

Hadde dette vært EM i rock, ville aldri lagkaptein Bowie og Co. kommet til noe sluttspill. Men de hadde nok hengt med en stund.

Kveldssola tok Bowie

Koselig er stikkordet for konserten, men David Bowie må være mer enn det. Han er den utilnærmelige og tvetydige. Det mystiske ved mannen uteble, dermed også magien.

Det elegante, ubestemmelige, tvekjønnede og mangefasetterte ved ham ble liksom visket vekk av kveldssola, som gjorde han mer ufarlig og allmenn enn det jeg foretrekker.

Det virket heller ikke som om han anstrengte seg mer enn nødvendig, men han og bandet sto så pass på at vi egentlig ikke har noe å klage over. Det ble en helt grei dag på jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.