Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bowie til Norge

Sett av 12. oktober!

I dag ble turnéplanen for David Bowies «A Reality Tour» lagt fram, og Norge er ett av åtte europeiske land superstjernen skal besøke. Det skjer 12. oktober i Oslo Spektrum.

Han begynner turnéen i København 7. oktober, før han drar til Stockholm neste dag. To dager seinere skal han opptre i Helsinki, før han kommer til Oslo. Etter konserten tar han tre dager fri før han dukker opp i Nederland.

Til sammen skal han spille for over én million mennesker i 17 land i løpet av de sju månedene turnéen varer. Dette er Bowies første store turné siden «Outside World» i 1995.

Det er bare et knapt år siden superstjernen var i Norge sist. 3. juli opptrådde han foran 12 000 mennesker på Quart-festivalen. Konserten fikk en femmer i Dagbladet. «David Bowie kom, leverte varene og forsvant i natta. Det ble en dannet konsert der ikonet tok grep og viste seg fra en selvsikker og opplagt side», skrev anmelderen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media