Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Boxfresht fra Drammen

Donkeyboy er trygge, sjarmerende og intetsigende.

KONSERT: Sjelden har et ungt, norsk band debutert på Øyafestivalen seende like boxfreshe og smørblide ut som det Donkeyboy gjorde i går, men så er det også sjelden et band har like god grunn til å glise som disse guttene fra Drammen.

Med én sang på samvittigheten har de både årets sommerhit, dobbelplatina og platekontrakt i boks og spørsmålet er ikke om de vil slå gjennom, men om vi fremdeles vil snakke om dem etter folk har sluttet å kjøpe «Ambitions», sånn ut i neste millenium en gang.

Gårsdagens fullstappede konsert tyder på det, men den ga også tydelige signal om at det da vil skyldes trygge, intetsigende poplåter, sjarm og kommersielt nedslagsfelt mer enn foreksempel god vokal, nyskapning eller en ny hitsingel ala «Ambitions».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling