Boy George, Prince & Ymse

Prince legger seg ut med fansen

Artisten som før solgte en haug med plater, Prince, legger seg med sine die-hard fans: En melding fra advokatene i Prince-selskapet Paisley Park instruerer amatører som lager egne sider på nettet om å fjerne alle copyright-belagte merker og navn - inkludert symbolet han bruker som navn for tida.

Lollapalooza i en tynn tråd

Det årlige, reisende tungrock-sirkuset Lollapalooza ligger dårlig an i sine forberedelser for sommeren. Ted Gardner, som har jobba sammen med Perry Farrel (Jane's Addiction) om arrangementet siden tidlig på 90-tallet, sier til Billboard at han anser mulighetene for turné i sommer som forholdet 60/40. Han har trøbbel med et skikkelig toppnavn, hvilket delvis skyldes Ozzy Osbournes suksessrike OZZfest. Lollapalooza har i år fått nei av Green Day, Foo Fighters (på OZZfest-plakaten), Marilyn Manson og Garbage.

Culture Club på tur?

Du husker Boy George? Han med «Do You Really Want To Hurt Me»? Nå går forlydener om at han skal ta med seg sine opprinnelige kompanjonger i Culture Club, Roy Hay og John Moss, på turné i Nord-Amerika. Ryktene forteller også om et Greatest Hits-album som vil inkludere live-opptak. Som support for George? Howard Jones og selveste Human League.

Alice In Chains-gitarist solodebuterer

Gitaristen i grunge-bandet Alice In Chains, Jerry Cantrell, er klar med soloskive. «Boggy Depot» ligger i butikkene rett over påske. Gjesteartister på plata: Norwood Fisher (Fishbone), Rex Brown (Pantera) og Les Claypool (Primus). Cantrell vil promotere sitt album som support for Metallica i tidsrommet 25. juli til 25. september.

Fra Alice In Chains-hold meldes at Cantrells solo-opptreden ikke innebærer annet enn en pause for bandet.