Boyzone mot slutten

Det går mot «a different beat» for Boyzone, i følge den britiske avisa News of The World. Guttene vil gå hvert til sitt på nyåret.

- Boyzone skal spille 8 konserter i Dublin etter årskiftet, og de vil bli deres siste, skal bandets manager Louis Walsh ha sagt.

Årsaken til splittelsen skal være at gutta i bandet ønsker å få fart på sine solo-karrierer. Ronan Keating ønsker også å bruke tid å å være manager for guttebandkollegene Westlife.

Mikey Graham og Stephen Gately ønsker å komme i gang som solo-artister, Shane Lynch vil dyrke sin interesse for motorsport, mens Keith Duffy håper på en TV-jobb.

Ingen av Boyzone-medlemmene har bekreftet meldingen, og det står heller ingen kommentarer på bandets websider.

- Gutta er skeptiske til å komme med en offisiell uttalelse om at de aldri skal spille sammen igjen. Grunnen er at de ikke ønsker å brenne alle broer. Men det er ikke planlagt noe etter konserten i Dublin, og det vil faktisk bli deres siste konsert, skal en kilde som står bandet nær ha sagt til den britiske tabloidavisa.

MED EN MANAGER I MAGEN: Boyzone ryktes snart oppløst. Ronan Keating (bildet) ønsker å konsentrere seg om solo-karrieren , og om managerjobben for Westlife.