Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Boyzone-Ronan vil bli president

Ronan Keating (23) benekter ryktene om at Boyzone skal gå fra hverandre. - Men hvis vi ikke gir hverandre tid til å gjøre andre ting, kunne vi blitt så lei hverandre at vi hadde sluttet, sier Keating.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boyzone-Ronan vil bli president

- Det er slik vi utvikler oss som mennesker - og det er slik vi får et bra liv. Er det ikke sånn? spør bandets frontfigur.

Keating er godt i gang med tv-karriere og egen soloplate. Hans singel fra suksessfilmen «Notting Hill», som har norgespremiere i sommer, er rett rundt hjørnet. Stephen Gately og Mikey Graham satser også på en sangkarriere for seg selv, mens Keith Duffy vil jobbe med fjernsyn og Shane Lynch satser på motorsport.

Dagen før Spektrum-konserten var Boyzone med i Pavarottis store artistgalla for nødlidende barn i Kosovo og Guatemala i italienske Modena.

Keating, som nettopp ble far til lille Jack, har ofte med seg familien sin på turné. Men denne gang var kona Yvonne (25) og sønnen i Dublin.

Hjemme i Irland er Keating etter hvert blitt et kjent tv-ansikt, han sitter i den nasjonale komiteen som styrer feiringen av år 2000 og han har politiske ambisjoner. Irske medier har antydet at han kan være aktuell som presidentkandidat.

- Selvsagt kan jeg bli president! Men det er uaktuelt nå. Jeg har en åpen holdning til politiske spørsmål, og er foreløpig ikke knyttet til noe politisk parti.

HVERDAGSLIGE: Boyzone har et sympatisk og lite strømlinjeformet image. Men det er tv-opptredner og ikke konsertscenen som er deres format, mener Dagbladets anmelder.