Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bra at Stenstrøm gir seg i «Holmgang»?

«Det gleder meg at han slutter. Jeg tror beslutningen ble tatt etter debatten i fjor[om programmet «Er radikalemuslimer en trussel mot vestlige verdier?»].. Men de kunne ikke gi seg da, så de ventet strategisk et par måneder. Jeg tror også han tok kritikken innover seg, men kanskje var for stolt til å innrømme det.

Abid Raja til Dagbladet.no

«Det hadde vært veldig, veldig deilig om noen turte å dra i gang debattprogrammer hvor debattantene ble gitt anledning til å argumentere for sine standpunkter. Disse showene som spesielt TV2 har holdt på med, gidder jeg ikke kaste bort tiden på. Det er så forutsigbart at det blir et eneste gjesp.

Bjørn

«Det er ikke det minste rart at Raja jubler. Nå slipper han - inntil videre - et program som våget å sette søkelyset på hans kulturs og religions menneskefiendtlige, udemokratiske og undertrykkende sider. For hver kritisk røst som kveles, jubler den politisk korrekte hop, som helst vil slippe diskusjoner som drar deres virkelighetsoppfatning i tvil.

Thorsen«Det skal bli så utrolig deilig å slippe å se deg, Stenstrøm. Håper bare TV2 har vett til å ta bort Tabloid også.

M«Skulle ønske vi hadde uredde journalister som kunne ta for seg politikere og andre - én og én, og gi dem en skikkelig runde a la Hardtalk på BBC. Dybdekunnskap og konkrete problemstillinger hvor objektene faktisk kan få svare for seg slik at seerne også blir klokere.

Martin

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media