Bra at Stenstrøm gir seg i «Holmgang»?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Det gleder meg at han slutter. Jeg tror beslutningen ble tatt etter debatten i fjor[om programmet «Er radikalemuslimer en trussel mot vestlige verdier?»].. Men de kunne ikke gi seg da, så de ventet strategisk et par måneder. Jeg tror også han tok kritikken innover seg, men kanskje var for stolt til å innrømme det.

Abid Raja til Dagbladet.no

«Det hadde vært veldig, veldig deilig om noen turte å dra i gang debattprogrammer hvor debattantene ble gitt anledning til å argumentere for sine standpunkter. Disse showene som spesielt TV2 har holdt på med, gidder jeg ikke kaste bort tiden på. Det er så forutsigbart at det blir et eneste gjesp.

Bjørn

«Det er ikke det minste rart at Raja jubler. Nå slipper han - inntil videre - et program som våget å sette søkelyset på hans kulturs og religions menneskefiendtlige, udemokratiske og undertrykkende sider. For hver kritisk røst som kveles, jubler den politisk korrekte hop, som helst vil slippe diskusjoner som drar deres virkelighetsoppfatning i tvil.

Thorsen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer