- Bra jobba, gutt!

Sondre Lerche spilte for 4,1 millioner Letterman-fans i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet.no): - Vår neste gjest er en ung artist, Sondre Lerche fra Norge er aktuell med filmmusikken til «Dave in Real Life», sa David Letterman til sine 4,1 millioner seere.

Og så var Sondre i gang.

Som tredje nordmann i historien gjestet han i går talkshowet «Late Show with David Letterman». Og selv om det var iskald i The Ed Sullivan Theater, der «Late Show with David Letterman» tas opp, smilte, nikket og trampet publikum med føttene mens Sondre avsluttet showet med låta «To Be Surprised».

«Trenger ikke si noe lurt»

Selv var han bare litt overrasket over at det gikk bra.

- Det gikk kjempefint! Det var utrolig gøy. Man kan jo ikke tenke på at man spiller for flere millioner mennesker, men det er klart det blir litt spenning i garderoben før man går på. Men det er nesten lettere å være på tv enn å spille konsert, man trenger ikke å tenke på at man må si noe lurt, sier Sondre Lerche til Dagbladet.no.

I USA har «Dan in Real Life», med Steve Carell og Juliette Binoche i hovedrollene, premiere denne uka. Sondre har skrevet over nitti prosent av filmmusikken, og gjør blant annet en duett med den russisk-amerikanske singer-songwriteren Regina Spektor. For noen uker siden ble filmusikken utgitt på plate, og Letterman viste fram platecoveret flere ganger i løpet av gårsdagens program.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer