JOBBER ALDRI SAMTIDIG: Men nå kan Brad Pitt og Angelina Jolie havne på samme filmplakat igjen. Her fra Oscar-utdelinga tidligere i år. Foto: Scanpix
JOBBER ALDRI SAMTIDIG: Men nå kan Brad Pitt og Angelina Jolie havne på samme filmplakat igjen. Her fra Oscar-utdelinga tidligere i år. Foto: ScanpixVis mer

Brad og Angelina sammen på lerretet igjen

For første gang siden «Mr. og Mrs. Smith» (2005).

(Dagbladet): Filmverdenens hotteste par er et kjent syn på røde løpere, premierefester, prisutdelinger og luksuriøse feriesteder - bare ikke på kinolerretet.

Antakelig på grunn av policyen om å ikke jobbe samtidig, slik at en av dem til enhver tid kan være hjemme med de seks ungene, har ikke de to spilt i samme film siden «Mr. & Mrs. Smith» i 2005 - filmsettet der de første varme følelsene angivelig oppsto mellom den da fraskilte fru Billy Bob Thornton og den daværende ektemannen til Jennifer Aniston.

Nå planlegger imidlertid Brad Pitt (50) og Angelina Jolie (38) å lage film sammen igjen, skriver Hollywood Reporter. Det skal dreie seg om filmatiseringa av et manus Jolie selv har skrevet.

Ifølge bransjebladet har hun for flere år siden skrevet en historie om hvordan et par redder et ekteskap i full oppløsning - uten at det er sikkert om det er dette som nå realiseres.

Jolie har tidligere skrevet manuset til «In the Land of Blood and Honey», et romantisk drama fra krigen i Bosnia hun selv regisserte.

Hun har også regissert «Unbroken», basert på en sann historie fra Den andre verdenskrig som lanseres senere i år. Også Pitt kommer med krigsfilm i år - «Fury», som vakte harme i England da det ble spilt inn støtende nazi-scener på Remembrance Sunday, søndagen i november hvor britene minnes sine krigsofre.

30. mai er det norsk premiere på «Maleficient», Tornerose-oppdateringa der Jolie spiller heks og datteren Vivienne Jolie-Pitt spiller den unge prinsessa Aurora.