Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Brad og Jennifer skilles

Etter sju år sammen går Hollywood-stjernene Brad Pitt og Jennifer Aniston hver sin vei.

- Vi har bestemt oss for formelt å separeres, sier paret i en felles kunngjøring. De to har vært sammen i sju år, og det skal ha vært en blinddate som brakte dem sammen i 1998.

Drømmebryllup

- For dem som følger med på slike ting vil vi gjerne forklare at vår separasjon ikke er resultat av noe av det som tabloidene spekulerer i, fortsetter de to i pressemeldingen som ble sendt til People Magazine.

Brad Pitt (41), aktuell i filmen «Ocean\'s Twelve», og Friends-stjernen Jennifer Aniston (35) giftet seg i en kjendisspekket og drømmeaktig seremoni i Malibu i juli 2000. Fire band og et gospelkor spilte for de 200 gjestene, som ble underholdt med fyrverkeri og titusenvis av blomster. Deler av motorveien ble stengt for å påse at kjendisgjestene kom seg trygt fram.

Fortsatt venner

- En grunndig gjennomgang ligger bak avgjørelsen. Vi fortsetter å være gode venner med stor kjærlighet og beundring for hverandre. Vi ber på forhånd om deres forståelse og omtanke i de kommende månedene, avslutter de to.

Noen kommentarer utover det vil ikke paret som nå går fra hverandre gi.

Spekulasjoner

Før de siste månedenes spekulasjoner om brudd i tabloidene, har paret fått mye omtale for å ha vært gravide. Spekulasjonene slo aldri til.

I 2002 fortalte Jennifer Aniston til magasinet Pepole at hun og Brad planla å bli en familie.

- Det kommer absolutt til å skje, men antakelig ikke på en stund, sa hun den gang.

Mektige

De to er ikke bare medias drømmepar. De er også mektige personer i filmbransjen. Sammen med produsent Brad Grey eier de produksjonsselskapet Plan B. Grey fikk tidligere denne uken stillingen som sjef for Paramount studio.

<B>GIFTET SEG HER:</B> Luksusseremonien kostet millioner av dollar.
<B>GIFTERINGENE:</B> Hvitt gull og edelstener.
Brad og Jen i lykkeligere dager, under lanseringen av «Troja» i fjor. Foto: Scanpix
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media