Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Brad tilbake på jobb

Venner tror han blir sammen med kona igjen.

(Dagbladet.no): Det var på lørdag Brad Pitt og Jennifer Aniston sendte ut pressemelding om at de skal separeres. I dag skriver amerikansk presse at venner av paret er overbevist om at de kommer sammen igjen.

Å se noe på ham var vanskelig, en tilsynelatende fornøyd Brad Pitt var tilbake på jobb i dag. Han snakket med fansen og smilte og vinket sammen med blant annet kollega George Clooney.

Sammen er de i Japan på premieren til «Ocean\'s Twelve», som fikk en treer av Dagbladets anmelder.

Omslynget

Det var ikke så lenge siden det så ut til å være hett mellom ham og kona. Nyttårshelga feiret Jennifer Aniston og Brad Pitt på øya Anguilla i Karibia, sammen med vennene Courteney Cox og David Arquette. Fotografer tok flere bilder av paret, hvor de blant annet holder tett om hverandre. Et av sladrebladene hadde blant annet overskriften: «It\'s baby time».

I dagene etterpå har spekulasjonene gått høyt. Sladrepressen i USA mener problemet ligger i at Jennifer ville satse på karrieren, mens ektemannen inderlig ønsket å få barn.

Det gryende forholdet mellom Pitt og Angelina Jolie har også fått betydelig omtale de siste dagene.

Kan bli sammen igjen

SNAKKET MED FANSEN I DAG: Brad Pitt er i Japan. Foto: AP Photo/Itsuo Inouye
SNAKKET MED FANSEN I DAG: Brad Pitt er i Japan. Foto: AP Photo/Itsuo Inouye Vis mer

- De vil ikke at folk skal tro separasjonen er en fryktelig ting. Avgjørelsen var bra for dem, det går bra. De bryr seg virkelig om hverandre, sier vennene ifølge Pepole.

- Separasjonen er et steg for å se om forholdet kommer til å vare for alltid eller ei. De leter etter svar, og det er ikke et enkelt svar.

Allerede i sommer kom de første tegnene fra Pitt om at alt ikke var fryktelig lett:

- Ingen av oss ønsker å være frontfigurene for et lykkelig ekteskap. Jen og jeg har inngått en pakt, og det vi ser hvor dette forholdet går hen. Jeg er ikke sikker på at det ligger i vår natur å være sammen med noen resten av livet, bare fordi man har inngått en slik pakt, sa han da.

Ifølge magasinet har hverken Aniston eller Pitt oppsøkt skilsmisseadvokater ennå. Og fortsatt bor de visstnok sammen i det nyoppussede hjemmet i Hollywood Hills.


- Jeg lå ikke med ham

Pitt og den nå rykteomsverme3de Angelina Jolie er motspillere i den kommende filmen «Mr and Mrs Smith».

I følge tabolidene avviser i dag Jolie at hun har hatt en affære med Pitt.

<B>LYKKELIGERE DAGER:</B> Ekteparet Aniston/Pitt tok ut separasjon på lørdag. Men de bor fortsatt sammen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media